Thursday, 29 March 2012

SNILLE Swivel Chair (White)

Selling Price RM20 (free bantal alas untuk keselesaan sejagat)

Good condition. Betui-betui macam baru sebab memang jarang guna. 
As u can see, it's white - and adjustable height. You can always check the product information in IKEA website. CLICK HERE

SELF PICKUP ONLY

SOLD to WAE

Nude Pink Carpet Bulu-Bulu


SELLING PRICE : RM30

Size: 60x80 inchi
Real color is more like this

Self pickup ONLY.

SOLD to AYU

Nikon D200 body only - RM1800 (nego)


Im selling my precious DSLR Nikon D200 for RM1800 (nego)
Why Sell? Anak dah dua. Dah quit shooting. Busy with other commitment.
Free External Battery dan sebiji extra baterry (Tapi bukan Nikor brand.)
Quality 8/10.
Why 8/10 only?
1st - sebab takde kotak dah
2nd - Rubber grip dia dah terkopek sikit. Tapi tak la teruk. Sila rujuk gambar di atas. Rubber grip dia elok je lagi.

Tak pernah jatuh. Boleh meet up to see dan belek-belek.
Boleh cek spesifikasi produk di sini ---> KLIK SINI


Salah satu hasil foto semasa saya guna kamera ini dulu boleh di lihat di http://karyalensa.blogspot.com
Atau KLIK SINI

Untuk maklumat lanjut boleh emel faridahnoor@gmail.com atau SMS saya di 0123102140.

Wednesday, 21 March 2012

19 inchi Samsung Monitor.

Monitor Komputer Samsung 19 inchi.
Buying price RM500.
Selling Price RM200

Great color resolution.
Dynamic Contract : 20000:1
Soft power of 0.3watt.

Rarely use. Still in good condition. 9/10.
Why 9/10 only? Sebab kotak dah buang.

Self pickup only.


SOLD to ARNETA


Testimonial from Arneta
Thanx for buying from us! :D

Sunday, 11 March 2012

Tempat Sangkut Baju IKEA

Selling Price: RM10 for each item.

Total ada 3. Kalau nak angkat sekali 3 lagi bagus. Sesuai untuk peniaga kecil yang selalu buat jual-jual baju kat bazaar.

Self pickup digalakkan. Kalau nak pos, boleh, tapi kos penghantaran haruslah ditanggung sendiri.

Kitorang tolong bukak sekiranya dikehendaki untuk memudahkan proses pengangkutan. Kalau taknak takpe. Angkut je seketul dah siap pasang. But please inform awal-awal samada nak kami bukak ke tak.

ALL SOLD

Kipas Berdiri Amtac

Selling Price: RM15

Self pickup only

 

SOLD to Ashie Niesha

TV Cabinet Cavenzi

Buying Price: RM235

Selling Price: RM50

Why Cheap? Sebab ada kesan gigitan anak kat bahagian depan. You can always buy black varnish to cover it. Why sell? Sebab nak pasang panel TV.

Ada 2 laci. Panjang 48inci, lebar 20 inchi, tinggi 18inci.

Self pickup.

Boleh muat dalam kereta Proton Saga dan sewaktu dengannya.

 

SOLD to Ashie Niesha

 

IKEA white chair

Selling Price : RM10 for each chair. Total RM40
Must buy ALL four chairs.

Self pickup.


SOLD to Ashie Niesha

Mountain Bike Fusion

Buying Price: none (dapat luckydraw)
Selling Price: RM120
Baru dapat on November 2011. Semenjak dapat baru try kayuh sekali.
Self pickup



SOLD to KIRANAJOE