Tuesday, 3 July 2012

PreLoved - Carpet Raya!! - 7x10 kaki - RM150


Buying Price : RM450

Selling Price : RM150 
Saiz 7x10 kaki.
Masih berkeadaan sangat baik. 
Why Sell? Sebab saya beli carpet baru untuk sesuaikan dengan tema rumah.


HURRY UP! This is too cheap. Siapa cepat dia dapat!
SMS me - 0123102140
or email faridahnoor@gmail.com

SELF PICKUP ONLY.



SOLD TO NURUL HUDA

Thursday, 26 April 2012

NEW - TOSHIBA Cute Pala-Chan Memory Pack - USB Flash Drive & microSD Card Reader - RM50 only!!!




Retail Price : RM90
GobokRobok Price : RM50

New. Box tak pernah bukak.

Package Contains:
Usb Flash Drive 4 gig
microSD Card Reader
manual & Warranty sheet is pre-loaded in the USB drive.

Technical Specifications:
Support Windows 7, Vista and XP.
Compatible with 2.0 and 1.1 specifications.


Self Pickup (Cash on delivery) adalah digalakkan. 
Bagi pelanggan di sekitar KL/Selangor kita boleh meet up mana-mana untuk COD.

Domestic POS Laju : Add on RM10.

Bagi yang berminat, SILA SMS atau EMEL segera!

Wednesday, 25 April 2012

NEW - Sonicspace SonicGear iPod/iPhone speaker - RM150


Retail Price : RM299
GobokRobok Price : RM150

Ini adalah produk baru, tetapi saya pernah membuka kotaknya sekali untuk menguji kualitinya dan periksa sama ada ianya berkeadaan baik atau tidak.

Saiz: 20 inchi x 5 inchi (anggaran kasar berdasarkan saiz kotak)
Kualiti Bunyi : Awesome!
Alarm Clock
AM/FM Radio
Boleh digunakan bersama iPod dan iPhone
Wireless Remote Control

Self Pickup (Cash on delivery) adalah digalakkan. 
Bagi pelanggan di sekitar KL/Selangor kita boleh meet up mana-mana untuk COD.


Saya tak berani nak pos sebab ianya besar dan takut rosak semasa dalam penghantaran. Unless kalau anda insist, secure shipping akan diaturkan untuk anda melalui GedDex.


Namun, harus diingatkan kos shipping harus ditanggung oleh anda dan pihak GobokRobok™ tidak akan menanggung sekiranya mengalami kerosakkan semasa proses penghantaran.


Bagi yang berminat, SILA SMS atau EMEL segera!


SOLD TO CAPIT


Testimonial from Capit






Sunday, 15 April 2012

Kaki Bunga Pahar _KK Home Deco RM30



Buying Price : RM60
Selling Price : 2 for RM30

Self Pickup atau Boleh Pos

Vantage. English Rose design.
Condition memang tiptop. Almaklumla baru guna sekali. hehehe.

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.

Please SMS or Email kalau berminat.

SOLD to MIZA

Saturday, 7 April 2012

Preloved : Cute Red Mushroom Table Lamp RM30


Selling Price : RM30

Sila rujuk saiz seperti dalam gambar rajah.
Percuma mentol
Keadaan: 9/10. Kenapa 9/10 only? Sebab dah takde kotak asal. Tapi kami akan bungkus rapi untuk dijual.

Self Pickup atau Boleh Pos. 

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.

 

Black Plastic Drawer (5 tier) RM15


Buying Price: RM40
Selling Price: RM15 ONLY

Sila rujuk saiz yang tertera pada gambarajah di atas.
Sesuai untuk letak barang dapur, atau baju budak-budak, atau apa-apa sahajalah.

Masih berkeadaan baik.
SELF PICKUP ONLY.

SOLD TO ROHAYU

Friday, 6 April 2012

(New Item) A4Tech -ComfortFit Stereo Headphone RM40


Selling Price RM40
New Item.
Ada Mic. Ada volume control. Adjustable headband.  Good Sound!

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.




SOLD to AIZAT from Pineng


Testimonial



(New Item) A4Tech - 16 MegaPixel Anti Glare Webcam PKS710-G RM40


Selling Price RM40
New Item.
Plug and play. No need driver. Ada Mic. Ideal for your laptop sebab boleh klip kat monitr.. Gamba confirm ayu. Aww!

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.




SOLD TO AISHAH RAHIM


TESTIMONIAL from Aishah Rahim



(New Item) A4Tech - 16 MegaPixel Anti Glare Webcam PKS732-G RM40



Selling Price RM40
New Item.
Plug and play. No need driver. Ada Mic. Air tight suction cup. Gamba confirm ayu. Aww!

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.

(New Item) A4Tech - 16 MegaPixel Anti Glare Webcam PK635G RM45



Selling Price RM45
New Item.
Plug and play. No need driver. Ada Mic. Ada lense Protection. Gamba confirm ayu. Aww!

Buyer from KL/Selangor kita boleh meet up kat mana-mana to pass this item.

Buyer from outside KL/Selangor boleh mintak pos. Bayaran Pos adalah RM10. Kerosakan semasa proses pengeposan adalah tidak ditanggung.




Thursday, 29 March 2012

SNILLE Swivel Chair (White)

Selling Price RM20 (free bantal alas untuk keselesaan sejagat)

Good condition. Betui-betui macam baru sebab memang jarang guna. 
As u can see, it's white - and adjustable height. You can always check the product information in IKEA website. CLICK HERE

SELF PICKUP ONLY

SOLD to WAE

Nude Pink Carpet Bulu-Bulu


SELLING PRICE : RM30

Size: 60x80 inchi
Real color is more like this

Self pickup ONLY.

SOLD to AYU

Nikon D200 body only - RM1800 (nego)


Im selling my precious DSLR Nikon D200 for RM1800 (nego)
Why Sell? Anak dah dua. Dah quit shooting. Busy with other commitment.
Free External Battery dan sebiji extra baterry (Tapi bukan Nikor brand.)
Quality 8/10.
Why 8/10 only?
1st - sebab takde kotak dah
2nd - Rubber grip dia dah terkopek sikit. Tapi tak la teruk. Sila rujuk gambar di atas. Rubber grip dia elok je lagi.

Tak pernah jatuh. Boleh meet up to see dan belek-belek.
Boleh cek spesifikasi produk di sini ---> KLIK SINI


Salah satu hasil foto semasa saya guna kamera ini dulu boleh di lihat di http://karyalensa.blogspot.com
Atau KLIK SINI

Untuk maklumat lanjut boleh emel faridahnoor@gmail.com atau SMS saya di 0123102140.

Wednesday, 21 March 2012

19 inchi Samsung Monitor.

Monitor Komputer Samsung 19 inchi.
Buying price RM500.
Selling Price RM200

Great color resolution.
Dynamic Contract : 20000:1
Soft power of 0.3watt.

Rarely use. Still in good condition. 9/10.
Why 9/10 only? Sebab kotak dah buang.

Self pickup only.


SOLD to ARNETA


Testimonial from Arneta
Thanx for buying from us! :D

Sunday, 11 March 2012

Tempat Sangkut Baju IKEA

Selling Price: RM10 for each item.

Total ada 3. Kalau nak angkat sekali 3 lagi bagus. Sesuai untuk peniaga kecil yang selalu buat jual-jual baju kat bazaar.

Self pickup digalakkan. Kalau nak pos, boleh, tapi kos penghantaran haruslah ditanggung sendiri.

Kitorang tolong bukak sekiranya dikehendaki untuk memudahkan proses pengangkutan. Kalau taknak takpe. Angkut je seketul dah siap pasang. But please inform awal-awal samada nak kami bukak ke tak.

ALL SOLD

Kipas Berdiri Amtac

Selling Price: RM15

Self pickup only

 

SOLD to Ashie Niesha

TV Cabinet Cavenzi

Buying Price: RM235

Selling Price: RM50

Why Cheap? Sebab ada kesan gigitan anak kat bahagian depan. You can always buy black varnish to cover it. Why sell? Sebab nak pasang panel TV.

Ada 2 laci. Panjang 48inci, lebar 20 inchi, tinggi 18inci.

Self pickup.

Boleh muat dalam kereta Proton Saga dan sewaktu dengannya.

 

SOLD to Ashie Niesha

 

IKEA white chair

Selling Price : RM10 for each chair. Total RM40
Must buy ALL four chairs.

Self pickup.


SOLD to Ashie Niesha

Mountain Bike Fusion

Buying Price: none (dapat luckydraw)
Selling Price: RM120
Baru dapat on November 2011. Semenjak dapat baru try kayuh sekali.
Self pickup



SOLD to KIRANAJOE